SÆLG DIN BIL

LAD OS KØBE DIN BIL!

Vi er altid interesseret i at købe biler, uanset model, årgang og km.

Med vores store netværk af opkøbere indlands samt udlands har vi alle redskaber til at kunne løfte prisen på din bil til et niveau hvor vi er meget konkurrencedygtig.

Om bilen har kørt 60.000 eller 400.000, er interessen lige stor, da vi hurtigt kan vurdere om bilen ville have bedst af en plads sammen med de andre i rækken eller eksporteres. Typisk når en bil har kørt over 180.000 er det mest hensigtsmæssigt at eksportere den, da omkostninger til reparation og klargøring vil være for høje til at det vil være rentabelt at sælge den her hjemme – de omkostninger der kan være forbundet med en bil der har kørt mange kilometer er uden betydning hvis bilen eksporteres, da der er et langt støre klientel til disse type biler i udlandet.

LAD OS SÆLGE DIN BIL!

Det betyder, at hvis ikke du er interesseret i at afgiv din bil til engros pris, kan du med fordel lade os sælge din bil til en højere pris.

Vi garantere at din bil i første prioritet igennem hele salgs forløbet og forventes solgt mellem 0 – 4 uger.
Det forudsætter selvfølgelig at vi er enige om hvad din bil skal koste og vi rammer rigtigt første gang, således at det er attraktivt for køber.

Hos Drive In Biler står vi for professionel annoncering i form af detaljeret beskrivelse og de rigtige billeder, kundebetjening, papirarbejde mm.

/Du er altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan komme frem til den rigtige løsning/

FÅ ET TILBUD