LEASING

LEASING

Vi er også særlig dygtige til leasing. Leasing giver dig stor budgetsikkerhed og gør det nemt for dig at planlægge, fordi du, med leasing, kender dine omkostninger langt frem i tiden. Med leasing kan du vælge en fast eller variabel leasingydelse.

Leasingydelsen er endvidere en driftsomkostning, der kan trækkes fra i dit regnskab. Og momsen kan du modregne i dit momsregnskab såfremt du er et firma.

Når du leaser bilen, undgår du at belaste den private eller virksomhedens kassekredit i pengeinstituttet. Du får, med leasing, flere strenge at spille på og bestemmer selv, hvordan du vil fordele omkostningerne.

Ønsker du den optimale form for budgetsikkerhed kan du tegne en servicekontrakt ved indgåelse af din leasingaftale. Servicekontrakten dækker alle eftersyn på bilen og bliver regnet ind i den løbende leasingydelse. Du får altså omkostningen fordelt over dine indbetalinger.

Vores samarbejdspartnere er Santander Consumer Bank, Al-Finans, Interdan Leasing og Leasing DK

Eksempel på Flexleasing

Vi er specialister i flexleasing og flexleasing er netop løsningen for dig, der ikke vil betale de tårnhøje afgifter up front på din bil samt det høje værditab. Ved at benytte flexleasing betaler du et lille beløb i forhold til bilens værdi når du indgår kontrakten, dette kalder vi udbetaling eller førstegangsydelse. Udbetalingen går til at nedskrive bilens værdi uden afgift. Det vil sige din udbetaling er egentlig en forudbetaling af bilens værditab i en given periode. Hvis vi siger bilen koster 100.000 uden afgift, og udbetalingen er 20.000, så vil din restværdi være 80.000 ved udløb.

Afgift pr måned afhænger af bilens alder

For at have danske plader på bilen betales der en procent sats af den fulde afgift hver måned til skat, se tabellen nedenfor.

0 – 3 måneder – Betales 2% i afgift

4 – 36 måneder – Betales 1% i afgift

36 – > måneder – Betales 0,5% i afgift

Hvordan fungerer leasing hos Drive In Biler

Når du benytter dig af flexleasing deler du registreringsafgiften op i rater alt efter, hvor længe du ønsker at lease bilen.
Normalt binder du dig i 12 måneder, hvor du igennem os betaler 0,5% af bilens afgift om måneden til skat (ved en bil som er ældre ind 36 måneder). Udover dette laver du en udbetaling, der går til 100% nedskrivning af bilens værdi efter leasingperioden er slut (restværdi).

Når leasingperioden er slut skal du enten re-lease bilen eller anvise den til anden køber der hæfter for bilens restværdi (Finansiel leasing) eller også indestår leasingselskabet for restværdien (Operationel leasing) – Finansiel leasing er den mest anerkendte form og også den leasing form vi fortrækker, se nedenstående beskrivelse.

Da bilen er uden afgift er det nemt at sælge den igen da markedet er åbent i Europa for biler uden afgift og vi vil til hver en tid være behjælpelige med at få bilen afsat ved hjælp af vores store netværk.

Hvilken leasing form skal jeg vælge?

De to typiske former for leasing kontrakter er Operationel og Finansiel

Operationel leasing

Ved operationel leasing omfatter leasingydelsen både den fulde brugsret og et valgfrit antal af de faste omkostninger, der er ved bilen. Det kan f.eks. være omkostninger til service og vedligeholdelse m.m.

Ved operationel leasing påtager leasingselskabet sig en produktrisiko, ligesom man indestår for restværdien. Ved aftalens udløb afleverer leasingtager altså bilen til leasingselskabet uden yderligere afregning.

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing får leasingtager en bil til rådighed, som der betales en månedlig ydelse for. Ved kontraktens udløb er det leasingtagers pligt, at anvise en køber af bilen til den aftalte restværdi.

Finansiel leasing kan kombineres med alle tillægsydelser i form af servicekontrakt.

Hvilken Leasing form skal jeg vælge?

Flex-Leasing – Er til dig der ønsker en væsentlig mindre kapitalbinding og kun betale et mindre beløb af bilens værdi og dermed ikke bilens markedspris med afgift, man betaler en brøkdel af bilens fuldeafgift over den periode man ønsker og risikere dermed ikke et større værditab.
Bilen er samtidig lettere at omsætte, da den stadig er uden afgift og kan sælges i udlandet
Dele-Leasing – Er til dig der bruger bilen privat samt erhvervsmæssigt, man vil med denne leasingform kunne dele leasing ydelsen mellem privat og erhverv.

Sæsonleasing – Er til dig der gerne vil skifte mellem sommer og vinter bil, typisk 6 måneder af gangen, man vil i dette tilfælde betale for den aktive bil og den passive vil man som udgangspunkt ikke blive opkrævet noget for i den passive periode.
Er du i tvivl om hvad der vil være mest ideelt til lige nøjagtigt dit behov, er vi altid ved telefonen til at kunne rådgive dig på bedst mulig vis.