BILÅN

BILLÅN

Vi er specialister i bilfinansiering og ser det derfor også som en helt naturlig del af handlen når du køber bil hos os.
Vi finder altid den optimale løsning til netop dit behov og har muligheden for at skræddersy det ned til mindste detalje.

Vores stærkt stående samarbejdespartnere giver os muligheden for at tilbyde konkurrencedygtige billån, der i langt de fleste tilfælde sætter de danske pengeinstitutter på bænken – hvis ikke giver vi en god flaske rødvin med i handlen.

Vores samarbejdspartnere er Santander Consumer Bank, Al-Finans og LånLet.

Hvorfor låne & hvorfor os?

Et billån med eller uden udbetaling er perfekt til dig, der har brug for en ny bil, som du ønsker at eje (imodsætning til leasing). Du får en særdeles attraktiv rente, hvad enten du ønsker den variabel eller fast og du får endvidere skattemæssigt rentefradrag af lånet.
Derudover har vi har fleksible løsninger til billån, såsom at lånet naturligvis til enhver tid kan indfries, omlægges og tilpasses din økonomi om enden det 50.000,- ell. 800.000,-

Ved at finansiere igennem os, belaster du heller ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos bilforhandleren frem for banken.

SAFE forsikring

Ønsker du ekstra tryghed ved dit billån kan du vælge at tegne en SAFE forsikring (via Santander). Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver arbejdsløs, afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom.

Hvis du kommer ud for en skade, vil forsikringen dække din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år af gangen. Derudover vil forsikringen indfri lånet i tilfælde af dødsfald (max kr. 750.000).​​

Hvilken finansierings form skal jeg vælge

Der er to overordnede former for finansiering Blancolån og Købekontrakt 20%

Blancolån – Er til dig der ønsker et lån uden udbetaling, hvor du kun skal forholde dig til den månedlige ydelse, lånet kan tilpasses fra 12 til 96 måneder

Købekontrakt 20% – Er til dig der ønsker et lån, hvor der skal ligge en minimumsudbetaling på 20% dog minimum 20.000,-, her tilbydes der konkurrencedygtige lån der oftest er langt billigere end bankerne, lånet kan tilpasses fra 12 til 96 måneder